"Jälgige meid, ainult siis saate teada, mida osalejad kirjutavad.
Võta ühendust ja saada oma arvamuslugu."

Sportlove kõvad kunnid

Ma ei pea ennast singlitel, ega üldse tehnilistel radadel tugevaks. Pigem naljatamisi rääkinud, et minu plussiks on pikad kruusasirged ja eriliselt tugev olen sirgetel kruusa laskumistel. Olgem ausad, võrreldes keskmise ratturiga, kes kaalub modellimõõtu preilinast vaid veidi rohkem, töötab laskumistel gravitatsioon tugevalt minu kasuks

„Korraldajad lubasid, et sõit tuleb kindlasti ka järgmisel aastal. Loodetavasti minu meeskonnaliikmed mind ka järgmisel aastal punti võtavad.“

- Sportlove kõvad kunnid -

Seetõttu olin siiani igast nikerdamise sõitudest üldjoontes mööda vaadanud. Kui nüüd aga oma klubi korraldas võistlust ja kutsus, et “tule sina kaa” siis jäin mõttesse. Kui meie esisõitja, Andres Peets kah veel haigeks jäi ning juba regatud meeskond hüüdis, et otsivad uut esisõitjat, siis pakkusin enda kanditauuri välja, mis õnneks kiirelt heaks kiideti. Eesmärgiks “nikerdada, kuni jaksame”.

LOE PIKEMALT